Scheren kapper

Ook als je jouw baard of hoofd helemaal wilt laten scheren bij de kapper op een vakkundige en professionele manier ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al ruim 30 jaar ervaring met scheren en leveren altijd een hoge kwaliteit waardoor we jouw een gewenst eindresultaat kunnen leveren. Voor het scheren van jouw baard of hoofd hanteren we een eerlijke prijs van €7,-. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom on bij Kapsalon matar zijn hoofd of baard te laten scheren.

Hoofd laten scheren

Begin je op sommige plekken op je hoofd kale plekken te krijgen of ben je jouw haar zat? Kom dan langs bij Kapsalon matar in Breda om jouw hoofd te laten scheren. Onze professionele herenkappers gaan secuur te werk en voorzien jou van een goed geschoren hoofd. Hiervoor gebruiken wij een authentiek scheermes waarmee we tegen de richting van het haar kunnen scheren. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat elk haartje mee wordt genomen tijdens de scheerbeurt en jij onze kapsalon helemaal kaal verlaat.

Baard laten scheren

Wij kunnen elk type baard scheren. Zowel mannen met een korte baard als een lange baard kunnen bij ons terecht. Wij maken gebruik van een luxe scheerbehandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van een warme en koude handdoek en een kwast. Wij volbrengen de scheerbeurt met een authentiek scheermes. Met dit scheermes kunnen we zowel met, als tegen de richting van de haargroei in scheren. We zorgen dat we elk haartje meenemen tijdens de scheerbeurt en jij glad geschoren onze kapsalon weer verlaat.

Contact met Kapsalon matar

Wil jij een fris kapsel en zoek jij een herenkapper in Breda die dit tot in de puntjes voor jou kan verzorgen? In dat geval ben je van harte welkom bij Kapsalon matar. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar het nummer: 06-85349697, of naar 07-65324507. Wij staan jou uiteraard zo spoedig mogelijk te woord. Wij zijn gevestigd aan het volgende adres: Reigerstraat 5 A1, 4811XA in Breda.

Openingstijden

Herenkapper Breda