Keratinebehandeling man

Keratinebehandelingen komen steeds vaker voor bij vrouwen, maar ook zeker bij mannen. Ook mannen hechten vandaag de dag steeds meer waarde aan uiterlijke verzorging. Deze keratinebehandeling voor de man mag dan ook zeker niet ontbreken bij Kapsalon matar. We snappen dat je graag eerst wilt weten wat er in je haar komt voordat je voor de behandeling kiest, dus we zullen de behandeling kort toelichten.

Keratinebehandeling voor het haar

Wanneer het haar gezond is bestaat het voor 90% uit keratine. Slechte stylingproducten, regelmatig föhnen en regelmatig wassen zorgen ervoor dat jouw haar de natuurlijke keratine verliest. Hierdoor wordt je haar droog en pluizig en verliest het bovendien de natuurlijke glans. Gezond haar heeft altijd een natuurlijke glans en als dit bij jou ontbreekt weet je dat je haar een tekort aan natuurlijke keratine heeft.

Keratinebehandeling in Breda

Met onze keratinebehandelingen kunnen we ervoor zorgen dat jouw haar weer gaat stralen. Je haar wordt zachter, krijgt de glans terug en ziet er bovendien gezonder uit. Tijdens de behandeling brengen we keratine aan op het haar en sluiten we het in door het haar te verhitten. Na het ondergaan van een keratinebehandeling is je haar weer optimaal gevoed. Na deze behandeling kun je weer 3 tot 5 maanden vooruit. De prijs voor de keratinebehandeling hangt onder andere af van de hoeveelheid haar, maar start vanaf €50,-. Als je meer informatie over deze behandeling wilt kun je uiteraard contact opnemen met ons.

Contact met Kapsalon matar

Wil jij een fris kapsel en zoek jij een herenkapper in Breda die dit tot in de puntjes voor jou kan verzorgen? In dat geval ben je van harte welkom bij Kapsalon matar. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar het nummer: 06-85349697, of naar 07-65324507. Wij staan jou uiteraard zo spoedig mogelijk te woord. Wij zijn gevestigd aan het volgende adres: Reigerstraat 5 A1, 4811XA in Breda.

Openingstijden

Herenkapper Breda