Haar knippen man

Elke man is welkom bij Kapsalon matar. Wij kunnen het haar knippen van elke man en hebben al meer dan 30 jaar ervaring met knippen en luisteren altijd naar jouw wensen met betrekking tot het kapsel dat jij voor ogen hebt. Wil je je haar laten knippen maar heb je eigenlijk nog helemaal geen idee in wat voor model? Ook dan kun je bij ons terecht. We voorzien jou graag van professioneel advies, zodat je onze kapsalon verlaat met een fris kapsel dat niemand onopgemerkt zal blijven.

Heren knippen in Breda

Doordat wij al zolang bezig zijn in het vak hebben we in de loop der jaren een hoop verschillende haartypen mogen knippen. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat we jouw haar met de juiste zorg onder handen nemen. We leveren bij elke afzonderlijke knipbeurt een hoge kwaliteit. We leveren nooit half werk en gaan altijd voor het best mogelijke resultaat. Daarnaast werken wij enkel met professionele kappers die alle technieken tot in de puntjes beheersen.

Knippen in Breda

Als je bij ons langskomt om je haar te knippen mag je eerlijke prijzen verwachten. Wij leveren jou een hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Naast heren kunnen wij ook jongens voorzien van een fris en mooi kapsel naar wens. Wil je naast knippen ook je haar laten wassen en drogen? Dan kun je ook zeker bij ons terecht. Wij hanteren de volgende prijzen:
  • Knippen, wassen en drogen: €18

Contact met Kapsalon matar

Wil jij een fris kapsel en zoek jij een herenkapper in Breda die dit tot in de puntjes voor jou kan verzorgen? In dat geval ben je van harte welkom bij Kapsalon matar. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar het nummer: 06-85349697, of naar 07-65324507. Wij staan jou uiteraard zo spoedig mogelijk te woord. Wij zijn gevestigd aan het volgende adres: Reigerstraat 5 A1, 4811XA in Breda.

Openingstijden

Herenkapper Breda