Haar verven man

Als je als man je haar wilt laten verven zit je bij Kapsalon matar in Breda goed. Wij kunnen het haar verven van elke man en hebben al voor een hoop mannen hun haar mogen verven en voeren dit werk tot vandaag de dag met een hoop plezier uit. We hebben bovendien een hoop ervaring waardoor we de behandeling juist kunnen uitvoeren maar jou ook, naar wens, kunnen voorzien van professioneel advies. We kunnen jouw haar in elke gewenste kleur verven die je maar kun bedenken. Groen, rood, geel, blauw, niks is ons te gek. Jij geeft jouw wensen aan en ons team gaat voor jou aan de slag.

Haar zwart verven man

Merk je dat je grijs aan het worden bent, maar wil je dit graag nog even uitstellen? Wij kunnen je daarbij helpen. Bij Kapsalon matar kun je je haar laten verven. Wij kunnen de grijze haren weg laten werken of jouw haar voorzien van een volledig nieuwe haarkleur. De keus is altijd geheel aan jou. Wij maken gebruik van kwalitatieve verf waarmee jouw haar voor lange tijd in de gewenste kleur blijft. Indien gewenst kunnen we jou uiteraard ook adviseren over het verven van jouw haar en wat in jouw geval de beste behandeling is om te kiezen.

Haar kleuren voor mannen

Elke man is welkom in onze kapsalon in Breda. We kunnen zowel iets langer haar als kort haar verven voor mannen. De prijs voor het verven van je haar bedraagt bij ons slechts €15,-. Wij hanteren eerlijke prijzen voor een hoge kwaliteit.

Contact met Kapsalon matar

Wil jij een fris kapsel en zoek jij een herenkapper in Breda die dit tot in de puntjes voor jou kan verzorgen? In dat geval ben je van harte welkom bij Kapsalon matar. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar het nummer: 06-85349697, of naar 07-65324507. Wij staan jou uiteraard zo spoedig mogelijk te woord. Wij zijn gevestigd aan het volgende adres: Reigerstraat 5 A1, 4811XA in Breda.

Openingstijden

Herenkapper Breda