Baard en kapsel laten trimmen

Wil jij je baard of kapsel laten trimmen? Wij kunnen dat voor u verzorgen. Als je je huidige baard of kapsel niet zat bent maar alleen wilt laten bijwerken en perfectioneren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en gaan altijd voor een optimaal eindresultaat. Met al ruim 30 jaar aan ervaring hebben we al een hoop mannen mogen trimmen en kunnen we jouw dan ook een mooi eindresultaat garanderen. Als jij je baard of je kapsel wilt laten trimmen ben je van harte welkom bij Kapsalon matar in Breda.

Baard laten trimmen in Breda

Als wij aan de slag gaan zorgen we ervoor dat jouw baard wordt getrimd en gevormd naar het gezicht en in de gewenste vorm. We voeren dit uiteraard secuur uit en zorgen ervoor dat er geen uitstekende haren tussen zitten. Wij maken voor het trimmen van de baard gebruik van een authentiek scheermes. Hiermee kunnen wij de baard in model scheren en stijlen naar wens. Ook kunnen we hiermee de contouren van de baard scheren. Naast het authentieke scheermes maken wij tijdens de behandeling ook gebruik van scheerzeep en een warme en koude handdoek. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat jouw baard van top tot teen wordt verzorgd.

Trimmen van kapsel

Wij kunnen ook jouw kapsel voorzien van een fijne afwerking. Hierbij trimmen we de zijkanten van jouw kapsel zodat het haar nog steeds in model zit, maar uitstekende haren niet meer zichtbaar zijn en je haar weer gewenst zit. De prijs voor het trimmen van het kapsel en trimmen van de baard bedragen beiden: €15,-

Contact met Kapsalon matar

Wil jij een fris kapsel en zoek jij een herenkapper in Breda die dit tot in de puntjes voor jou kan verzorgen? In dat geval ben je van harte welkom bij Kapsalon matar. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar het nummer: 06-85349697, of naar 07-65324507. Wij staan jou uiteraard zo spoedig mogelijk te woord. Wij zijn gevestigd aan het volgende adres: Reigerstraat 5 A1, 4811XA in Breda.

Openingstijden

Herenkapper Breda